Política de Privacitat

AVÍS LEGAL
 
*PAIDO-*DEX, S.L.P. (d’ara endavant Responsables o el Prestador) compleix amb els requisits establerts en la normativa actual sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i Comerç Electrònic. A tal fi, ha creat el següent Avís Legal amb el qual pretén donar compliment a les obligacions disposades en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (*LSSICE), BOE Núm. 166, així com informar a tots els usuaris del lloc web respecte a quins són les condicions d’ús.
 
Informació
 
Denominació social: *PAIDO-*DEX, S.L.P.
NIF: B-60009305
Dades d’inscripció: Registre Mercantil de Barcelona amb les següents dades: Tom 21.972 Fulla 221 Inscripció no 30.290.
 
Dades de contacte
 
Adreça: *Anglí, 31 2n 08017 BARCELONA 
E-mail: info@paidodex.com
 
Dades de contacte delegat de Protecció de Dades
 
*Mediconsulting *ETL Global, S.L.
B58818501 *Passeig de la Bonanova, 47.
 
Dades de col·legiació dels professionals
 
Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
 
Condicions generals d’ús
 
Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d’Usuari, comprometent-se a l’observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que fos aplicable.
 
*PAIDO-*DEX, S.L.P. es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer en el lloc web, sense que existeixi obligació de preavisar o posar en coneixement dels Usuaris aquestes obligacions, entenent-se com a suficient amb la publicació en el seu lloc web.
 
L’usuari accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avís Legal, en la versió publicada per *PAIDO-*DEX, S.L.P. en el moment mateix en què l’Usuari accedeixi al lloc web.
 
El lloc web pot ser visitat lliurement i l’Usuari es compromet a utilitzar els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei, la moral, els bons costums i el present Avís Legal. A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar el lloc web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.
 
*PAIDO-*DEX, S.L.P. no es responsabilitza dels errors o omissions, dels continguts del lloc web ni d’altres continguts als quals es pugui accedir a través d’aquest, ni dels danys derivats de la utilització del lloc web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que en ella es facilita.
 
*PAIDO-*DEX, S.L.P. ni garanteix l’absència de virus o altres elements lesius, que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari del lloc web; ni respon dels danys i perjudicis que tals elements poguessin ocasionar a l’Usuari o tercers.
 
El lloc web té caràcter informatiu, per la qual cosa el seu contingut podrà ser modificat, ampliat o suprimit en qualsevol moment, sense previ avís.
 
*PAIDO-*DEX, S.L.P. es reserva el dret d’actualitzar els continguts del lloc web i/o d’eliminar-los, així com de limitar i impedir l’accés a aquests, ja sigui temporal o definitivament, sense prèvia notificació.
 
El prestador no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats, a títol enunciatiu, però no limitatiu, en fòrums, xats, generadors de blogs, comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de manera independent en la pàgina web del prestador. No obstant això, i en compliment del que es disposa en l’art. 11 i 16 de la *LSSI-CE, el prestador es posa a la disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, i col·laborant de manera activa en la retirada o en el seu cas bloqueig de tots aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional, o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic. En cas que l’usuari consideri que existeix en el lloc web algun contingut que pogués ser susceptible d’aquesta classificació, es prega el notifiqui de manera immediata a l’administrador del lloc web.
 
Drets de propietat intel·lectual i industrial:
 
Tots els drets de propietat intel·lectual i/o industrial del lloc web i de tots els seus continguts (textos, imatges, dissenys, creativitats, programari, codi font, fragment d’àudio, programes informàtics, descàrregues digitals, bases de dades, noms comercials, marques, logotips, i/o qualsevol altre signe distintiu, etc.) que formin o hagin format part del mateix en algun moment, estan protegits per Llei i pertanyen a *PAIDO-*DEX, S.L.P.
 
En cap cas s’entendrà que l’accés i ús del lloc web implica la renúncia, transmissió, llicència, cessió, total ni parcial, ni autorització de cap classe, per a l’explotació, reproducció, comunicació pública, difusió, divulgació i/o transformació ni del lloc web, ni dels seus continguts, entesos amb l’amplitud assenyalada en el punt anterior, ni tampoc dels drets de propietat intel·lectual i/o industrial inherents a aquests.
 
Independentment de la finalitat per a la qual fossin destinats, la reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix en tot cas de l’autorització escrita prèvia per part del prestador. Qualsevol ús no autoritzat prèviament per part del prestador serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.
 
Caràcter obligatori o facultatiu de la informació facilitada per l’usuari
 
Els USUARIS, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i l’entrada de dades en els camps, marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de manera lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per a atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L’USUARI garanteix que les dades personals facilitades a *PAIDO-*DEX, S.L.P. són veraços i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació d’aquests.
 
*PAIDO-*DEX, S.L.P. informa que totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d’un servei òptim a l’USUARI. En cas que no es facilitin totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.
 
Mesures de seguretat
 
Que de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, *PAIDO-*DEX, S.L.P. està complint amb totes les disposicions de les normatives *GDPR i *LOPDGDD per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits en l’article 5 del *GDPR, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat i adequats, pertinents i limitats al necessari en relació amb els fins per als quals són tractats.
 
*PAIDO-*DEX, S.L.P. garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per a aplicar les mesures de seguretat que estableixen el *GDPR i la *LOPDGDD amb la finalitat de protegir els drets i llibertats dels USUARIS i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.
 
Adreces IP
 
Els servidors del lloc web podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és un número assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació es registra en un fitxer d’activitat del servidor que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d’obtenir mesuraments únicament estadístics que permetin conèixer el nombre d’impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als servidors web, l’ordre de visites, el punt d’accés, etc.
 
 Ús de Cookies
 
Aquest lloc web pot utilitzar cookies tècniques (petits arxius d’informació que el servidor envia a l’ordinador de qui accedeix a la pàgina) per a dur a terme determinades funcions que són considerades imprescindibles per al correcte funcionament i visualització del lloc. Les cookies utilitzades tenen, en tot cas, caràcter temporal, amb l’única finalitat de fer més eficaç la navegació, i desapareixen en acabar la sessió de l’usuari. En cap cas, aquestes cookies proporcionen per si mateixes dades de caràcter personal i no s’utilitzaran per a la recollida d’aquests. Mitjançant l’ús de cookies també és possible que el servidor on es troba la web reconegui el navegador utilitzat per l’usuari amb la finalitat que la navegació sigui més senzilla, permetent, per exemple, l’accés dels usuaris que s’hagin registrat prèviament a les àrees, serveis, promocions o concursos reservats exclusivament a ells sense haver de registrar-se en cada visita. També es poden utilitzar per a mesurar l’audiència, paràmetres de trànsit, controlar el progrés i nombre d’entrades, etc., sent en aquests casos cookies prescindibles tècnicament, però beneficioses per a l’usuari. Aquest lloc web no instal·larà cookies prescindibles sense el consentiment previ de l’usuari. Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per a mostrar-li publicitat personalitzada sobre la base d’un perfil elaborat a partir dels seus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). A tot usuari que visita la web se l’informa de l’ús d’aquestes cookies mitjançant un bàner flotant. En el cas d’acceptar el seu ús, el bàner desapareixerà, encara que en tot moment podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per a ser alertat de la recepció de cookies i per a impedir la seva instal·lació en el seu equip. Si us plau, consulti les instruccions del seu navegador per a ampliar aquesta informació.
 
Enllaços
 
L’empresa no assumeix cap responsabilitat sobre el contingut, informació o serveis que puguin oferir els enllaços que es presenten en el nostre lloc web, i que tenen caràcter merament informatiu.
 
Legislació aplicable
 
Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà aplicable la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals del domicili de l’USUARI o el lloc del compliment de l’obligació.
 
POLÍTICA DE PRIVACITAT
 
*PAIDO-*DEX, S.L.P. (El Responsable) protegeix les dades personals amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (*GDPR), i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre (*LOPDGDD).
 
Conforme a la normativa en vigor sobre tractament de dades, l’informem de les dades del Responsable de les dades:
 
Denominació social: *PAIDO-*DEX, S.L.P.
NIF: B-60009305
Nom de domini: www.pediatriadexeus.com
Adreça: *Anglí, 31 2n 08017 BARCELONA 
E-mail: info@paidodex.com
 
DADES RECOLLIDES EN FORMULARI DE CONTACTE

Finalitat

Remetre a l’usuari informació que puguin ser del seu interès en l’adreça proporcionada.

Legitimació per al tractament

Consentiment de l’usuari

Criteris de conservació

Les seves dades seran cancel·lades en el moment en què Vostè ens retiri el consentiment, es conservaran durant el termini de 3 anys per a respondre de possibles reclamacions i/o en el moment en què sol·liciti la supressió, després d’oposar-se al tractament, seran destruïts.

Comunicació de dades

No se cediran, tret que la llei ens obligui o sigui necessari per a l’operativitat del servei

Drets de l’usuari

Drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició al seu tractament, així com sol·licitar més informació sobre el tractament de les seves dades.
 
Dret a presentar una reclamació davant l’Agència espanyola de Protecció de Dades.

Dades de contacte per a exercir els drets de l’usuari

info@paidodex.com

DADES RECOLLIDES EN FORMULARI DE CONTACTE AMB ACCEPTACIÓ DE REBRE COMUNICACIONS COMERCIALS

Finalitat

Remetre a l’usuari informació que puguin ser del seu interès en l’adreça proporcionada, així com per a gestionar la possible relació comercial.

Legitimació per al tractament

Consentiment de l’usuari

Criteris de conservació

Les seves dades seran cancel·lades en el moment en què Vostè ens retiri el consentiment, es conservaran durant el termini de 3 anys per a respondre de possibles reclamacions i/o en el moment en què sol·liciti la supressió, després d’oposar-se al tractament, seran destruïts.

Comunicació de dades

No se cediran, tret que la llei ens obligui o sigui necessari per a l’operativitat del servei

Drets de l’usuari

Drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició al seu tractament, així com sol·licitar més informació sobre el tractament de les seves dades.
 
Dret a presentar una reclamació davant l’Agència espanyola de Protecció de Dades.

Dades de contacte per a exercir els drets de l’usuari

info@paidodex.com

DADES RECOLLIDES EN FORMULARI DE SUBSCRIPCIÓ A *NEWSLETTER

Finalitat

Gestió newsletter

Legitimació per al tractament

Consentiment de l’usuari

Criteris de conservació

Les seves dades seran cancel·lades en el moment en què Vostè ens retiri el consentiment, es conservaran durant el termini de 3 anys per a respondre de possibles reclamacions i/o en el moment en què sol·liciti la supressió, després d’oposar-se al tractament, seran destruïts.

Comunicació de dades

No se cediran tret que la llei ens obligui o sigui necessari per a l’operativitat del servei

Drets de l’usuari

Drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició al seu tractament, així com sol·licitar més informació sobre el tractament de les seves dades.
 
Dret a presentar una reclamació davant l’Agència espanyola de Protecció de Dades.

Dades de contacte per a exercir els drets de l’usuari

info@paidodex.com

 
No es realitzen transferències internacionals de dades.
 
Menors d’edat
 
Per a l’ús dels serveis, els menors d’edat han d’obtenir sempre prèviament el consentiment dels pares, tutors o representants legals, responsables últims de tots els actes realitzats pels menors al seu càrrec. Qui facilita les dades a través dels formularis d’aquesta web i accepta el seu tractament declara ser major de 14 anys, quedant prohibit l’accés i ús del portal a menors d’aquesta edat.
 
Actualització de dades
 
L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces garantint que tota la informació facilitada correspon amb la situació real, que està actualitzada i és exacta, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació.
 
Dades de Tercers
 
Si l’usuari facilita dades de terceres persones garanteix que ha obtingut aquestes dades de manera lícita, que ha informat prèviament els afectats, obtenint el seu consentiment per a comunicar-los i que la informació facilitada és exacta i veraç.